Mere end 6.000 produkter

Over 30 mærker

3-klik produkt finder

86250211
Har du brug for hjælp?

hvad mangler du en reservedel til?

få personlig hjælp

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

86 25 02 11

Mandag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.30

salg@repart.dk

Skriv til os og vi svarer
inden for max 1 arbejdsdag

PLEJEMIDLER OG TILBEHØR TIL DINE HVIDEVARER

FIND HURTIGT FREM TIL SPECIFIKKE HVIDEVARERESERVEDELE HOS REPART

Hos Repart kan du hurtigt finde frem til dine reservedele. Med vores 3-klik-produktfinder har vi gjort det nemt for dig at finde lige præcis de hvidevarereservedele, du står og mangler. Hos os er kunderne det vigtigste, og det er derfor essentielt, at du får den mest effektive service.  Uanset hvilket apparat, du har brug for hvidevarereservedele til, kan du derfor hurtigt klikke dig frem til det hos os.

UDSKIFTNING AF RESERVEDELE FREM FOR KØB AF NYE HÅRDE HVIDEVARER

Repart har gjort det nemt for dig at udskifte hvidevarereservedele, så du ikke skal smide funktionelle produkter ud. Med udgangspunkt i vores brede vifte af tekniske kompetencer, har vi i Repart siden 1983 hjulpet og vejledt vores kunder til at finde passende hvidevarereservedele og på den måde støttet op om en mere bæredygtig udvikling af forbrugerkulturen. Vi tror på en forretningsmodel med omtanke for miljøet, og derfor sætter vi alt ind på vores ekspertise inden for hvidevarereservedele. Det tager generelt ikke lang tid at udskifte de fleste reservedele på hårde hvidevarer. Derfor er det altid vores anbefaling at skifte reservedele ud frem for at købe spritnye hvidevarer. Elektronik er noget af det, der gør mest ondt på CO2-regnskabet, og udskiftning af hvidevarereservedele er derfor en nem måde at vise omtanke for miljøet. Du vil hurtigt finde ud af, at stort set alle slags reservedele nemt kan findes og monteres, så dine hvidevarer i løbet af kort tid er funktionsdygtige igen.

KAN DU SELV UDSKIFTE RESERVEDELENE PÅ DINE HVIDEVARER?

Det er ikke kun en god investering for miljøet at udskifte hvidevarereservedele. Du vil også kunne mærke det i pengepungen – det er nemlig både billigere og nemmere, end de fleste tror at udskifte reservedele på hvidevarer selv. Fordelen er, at du inden udskiftningen kan se lige præcis, hvordan den gamle reservedel sidder. I stedet for at betale fagfolk en høj timeløn for monteringen, kan du altså nemt og effektivt stå for udskiftningen selv. Vi står dog altid til rådighed med vejledning i forbindelse med montering og valg af den helt rigtige reservedel til dine apparater. Vi er specialiserede i hvidevarereservedele, og hos os finder du derfor et bredt udvalg. Hvad enten der er tale om afløbsslanger, lysafbrydere til køleskabet, en ny spulemotor til din opvaskemaskine, en spjældmotor til emhætten eller noget helt fjerde, så er vi den foretrukne leverandør af hårde hvidevarereservedele.

GOD KUNDESERVICE OG ET BREDT UDVALGT AF HVIDEVARERESERVEDELE ER GRUNDSTENENE I REPART

Hvad enten du kommer forbi vores butik i Åbyhøj, eller om du har brug for hjælp online og via telefon, er den gode kundeservice grundstenen i vores virke. Vores ekspertviden og -kompetencer gør os i stand til at yde den bedste service for vores kunder, og det kan vi heldigvis underbygge ved de mange positive anmeldelser på Trustpilot. Vi står altid klar til at hjælpe og assistere dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Vores lange erfaring med et hav af forskellig elektronik og hårde hvidevarer gør os i stand til at give dig en hurtig og effektiv service.

Scroll to Top