Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

AQUASTOP - FIND TILLØBSSLANGER MED AQUASTOP TIL VASKEMASKINE OG OPVASKEMASKINE

Med det rette vandstopsystem kan du beskytte din vaskemaskine og opvaskemaskine mod overløb. Tilløbsslanger med Aquastop måler vandtilførslen og lukker for den, når en vis mængde er løbet igennem. Du kan vælge blandt flere mærker, bl.a. Siemens aquastop, Bosch aquastop, AEG aquastop, Electrolux aquastop. Find aquastop til vaskemaskiner og opvaskemaskiner på denne side. 

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

TILLØBSSLANGER MED AQUASTOP-VENTILER

Forestil dig at vandet fosser ud af din vaskemaskine eller opvasker, fordi der er kommet en lækage. I sådan en situation vil aquastop have stoppet med at sende mere vand ind, end der skulle være brugt til at køre en vask.

Vi forhandler tilløbsslanger og mekaniske produkter til en lang række mærker. Du kan bl.a. tilføre din opvasker fra Siemens aquastop og udskifte tilløbsslangen. Med mange forskellige længder af tilløbsslanger, finder du en der passer til din vaskemaskine eller opvaskemaskine.


HVAD ER AQUASTOP?

Du kan opleve aquastop på hvidevarer så som opvaskemaskiner og vaskemaskiner. Aquastop betyder, som det ligger i ordet, at der lukkes ned for vandtilførelsen til dine hvidevarer. 

Aquastop er en form for vandlås med mekanisk vandmåler, der har til formål automatisk at lukke ned for vandtilstrømningen og dermed undgå oversvømmelser.

  • Automatisk nedlukning af vandtilførsel
  • Forebygger vandlækage og fossende vand
  • Beregnet til opvaskemaskiner, vaskemaskiner og vandtilførsel til enkelte køleskabe

Der er ingen tvivl om, at aquastop er en god opfindelse, da den sikrer dig imod fossende vand, hvis der opstår lægkage eller andet. Men selvom du investerer og monterer aquastop, er det stadigvæk en god ide at investere i en tilløbsslange til din opvaskemaskine og vaskemaskine. 

TO FORMER FOR VANDSTOP

Der findes grundlæggende to typer vandstop, både en elektrisk og mekanisk

Mekanisk aquastop er en reservedel, der skrues på selve vandhanen før tilløbsslangen. I nogle tilfælde vil enheden være indbygget i selve tilløbsslangen. Formålet med reservedelen er at måle mægden af vand, der passerer hvidevarerne og lukke af, hvis en vis mængde trænger igennem. 

Elektrisk aquastop er en magnetventil, der er placeret ved vandhanen i en lille boks. Ved nogle modeller som f.eks. Bosch og Siemens skal selve aquastoppet udskiftes, mens andre modeller også kræver at hele slangen til f.eks. opvaskemaskinen udskiftes. Vær opmærksom på, at når du afmonterer tilløbsslangen kan der ryge en del vand ud på gulvet. 

OPVASKEMASKINEN TAGER IKKE VAND IND

Hvis du oplever at din opvaskemaskine ikke tager vand ind, kan det skyldes at din aquastop er aktiveret. Det kan både fælde hvidevarer der automatisk har aquaslange med elektronisk sikring, der lukker ned for vandet. Det kan f.eks. ske i tilfælde af, at din opvaskemaskines sikkerhedsbakke er fyldt. 

Hvis du efter købet af din opvaskemaskine har tilført en aquastop, kan triptællersystemet være blevet aktiveret. Det betyder at din aquastop er slået fra, fordi der er passeret for meget vand igennem din tilløbsslange. 

Andre grunde til at opvaskemaskinen ikke virker:

  • Manglende eller lavt vandtryk
  • Defekt vandventil
  • Afløbspumpe eller afløbsslange ikke har pumpet vand ud
  • Sandfilteret i tilløbsslangen er stoppet

AFLØBSSLANGE TIL VASKEMASKINE OG OPVASKEMASKINE

Afløbsslangen/tilløbsslangen er der, hvor selve aquastoppet, i de fleste tilfælde, tilføres som en ventilmekanisme, det er denne slange der sikrer at vandet pumpes ud af maskinen. Ligeledes er tilløbsslangen, den slange, der sørger for vandtilførelsen til dine hvidevarer. 

Med både aquastop på afløbs- og tilløbsslanger kan du være tryg ved at vaske tøj eller brugt service, også selvom du ikke er hjemme. 

MONTERING AF AQUASTOP

3 gode råd til monteringen af Aquastop. 

  1. 1. Start med at sluk for strømmen inden du påbegynder reparationen. Det er ikke nok bare at slukke for opvaskemaskinen eller vaskemaskinen.
  2. 2. Tag et billede af, hvordan din opvaskemaskine så ud før du påbegyndte monteringen, så du er sikker på, hvordan aquastoppet er monteret. 
  3. 3. Vær opmærksom på, at hvis du bestiller en montør, så må han ikke bore huller i interiør – selvom det er nødvendigt for monteringen. Derfor er det vigtigt at du forbereder dig inden besøg. 

MEKANISK ELLER TILLØBSSLANGE

Hvis din opvaskemaskine eller vaskemaskine ikke allerede har aquastop, kan det være en god idé at montere en water block mellem hanen og vandslangen.

Vi forhandler udover vores mange tilløbsslanger også en mekanisk water block, der også lukker for vandtilførslen ved overstigning af den valgte grænse. Water block holder volumen i sikkerhedstilstand, indtil den genindkobles. Så kan du trygt forlade huset, når dine maskiner kører, uden at bekymre dig om vandslangen bliver utæt, og at flere liter vand pludselig kommer ned fra loftet til din underbo.

Aquastop er ikke kun ideel til at undgå vandskader – det er også en miljørigtig løsning, da du undgår overløb, og derfor er det altid en god investering. Husk at din aquastop skal passe til din opvaskemaskine, så er din maskine eksempelvis fra Siemens, skal du også have fat i en Siemens aquastop. Skulle du være i tvivl, står vores kundeservice altid klar til at tage imod spørgsmål inden for vores åbningstider.

Scroll to Top