Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

RETURNERING AF VARER TIL REPART

Fortrydelsesret ved køb i webshop

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på repart.dk. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a)     har modtaget din vare

b)    får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c)     får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til salg@repart.dk eller ved at ring til os på 86250211. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse på mail og nederst i disse betingelser. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du har behov for hjælp til at returnere din vare hjælper vi dig gerne i det omfang det er os muligt. Du kan blandt andet købe en returlabel hos os til 39,- dkk så længe det er inden for Danmarks grænser. Det er en forsikret pakke som sendes med PostNord. Sender du en webordre retur trækker vi returlabel købet fra dit tilgodehavende og ellers kan den betales via mobilepay efter aftale med os.

OBS! hvis du selv står for returnering så vær opmærksom på at pakken skal sendes til vores adresse. Vi afhenter IKKE pakker på posthus eller i pakkeshop.

Ring til os på 86250211 eller send en mail til webshop@repart.dk

Se også under “salgs- og leveringsbetingelser”.

Standardfortrydelsesformular til returvarer
Til Repart aps, Klamsagervej 5, 8230 Åbyhøj. Mail: webshop@repart.dk fax 86258130.
Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*) (denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Bestilt den (*)/modtaget den (*)
Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
Dato

 

Har du bestilt en forkert del i vores shop er vi naturligvis behjælpelige med at finde frem til den rette del. Ring til os eller send en mail med beskrivelse af den del du skal bruge samt oplysninger fra produktets mærkeplade.

Ombytning

Ved ombytning krediterer vi den forkerte del når den er modtaget retur hos os og fremsender den nye vare. Difference skyldig beløb opkræves ved giro kort vedlagt varen. Ved difference tilgodehavende indsættes beløbet på din konto.

Scroll to Top