Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

BØRNESIKRING TIL OVN

Børnesikring til ovnen er en udbredt praksis i langt de fleste småbørnsfamilier, da sikringsproduktet er med til at afværge uheld for nysgerrige småbørn. Der findes forskellige sikringsmodeller, som I kan undersøge alt efter, hvilken ovn I har. I burde i hvert fald ikke have noget problem med at finde lige præcis den sikringsmodel, som I skal bruge til jeres ovn her hos Repart. Det mest typiske sikringsprodukt fungerer således, at den spærrer for, at ovnlågen kan åbnes af småbørn. Børnesikringen hæftets på din ovn, således at den skal skubbes for at ovnlågen kan åbnes. Det er altså ikke noget, der besværer brugen af ovnen for de voksne i familien.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

VÆR PÅ FORKANT MED ULYKKER I HJEMMET: EN BØRNESIKRING ER EN PRÆVENTIV LØSNING

De fleste småbørn, der lige har lært at kravle eller gå, er nysgerrige væsner, der holder af at gå på opdagelse i hjemmet og pille ved al verdens elementer. I har måske allerede en sikring til jeres stikkontakter eller lignende elementer, der kunne bringe barnet i fare eller gøre det skade i en ellers uskyldig leg. En børnesikring til ovnen fungerer derfor som en præventiv installation, som forhindrer de små i at få fingre i klemme, brænde sig eller på anden vis slå sig på apparaturet. Ydersiden af din ovn er ofte allerede sikret med op til 4 lag glas, så barnet ikke kan komme alvorligt til skade ved at sætte en hånd på, mens ovnen stadig er varm, hvorimod man ikke kan sige det samme om indvendigt i ovnen. Derfor er en børnesikring til ovnen et naturligt valg for alle småbørnsfamilier.

VI ER FØRENDE FORHANDLERE AF ET STORT UDVALG AF BØRNESIKRINGER TIL FORSKELLIGE OVNE

Hos Repart har vi et bredt sortiment af børnesikringer til forskellige ovne, så I også kan finde lige præcis det sikringsprodukt, der dækker jeres behov. Hvis I mod forventning ikke kan finde den sikring, I ønsker, så tøv ikke med at kontakte os på 86 25 02 11 – vi kan skaffe næsten alt inden for reservedele til hårde hvidevarer. I må også hjertens gerne kontakte os, hvis I har spørgsmål til hvilken børnesikring til ovn i skal vælge eller har brug for rådgivning på området.

Scroll to Top