Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

FÅ ORIGINALE DOLCE GUSTO RESERVEDELE

Har du problemer med din Dolce Gusto kaffemaskine? Fasthold glæden ved en god kop Dolce Gusto kaffe ved at udskifte din Dolce Gusto kapselholder eller vandtank. Du finder kun originale Dolce Gusto reservedele hos Repart. Du er derfor sikret den høje kvalitet, du allerede kender fra din Dolce Gusto kaffemaskine.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

DOLCE GUSTO – KAFFE PÅ ET ØJEBLIK

Dolce Gusto kaffemaskinen er populær og bruges dagligt af mange mennesker. Med Dolce Gustos smarte design og hurtige brygning af kaffe er maskinen blevet et sikkert hit i mange hjem. Skulle der ske det, at enten din Dolce Gusto kapselholder eller vandtank skal udskiftes, har Repart løsningen.

UDSKIFTNING AF DOLCE GUSTO KAPSELHOLDER

Er der opstået utæthed i området omkring kapslen, så du ikke længere kan bruge Dolce Gusto maskinen? Så kan det tyde på, at det er på tide at udskifte din Dolce Gusto kapselholder. Udskiftning af kapselholderen er en billig og effektiv metode til at forlænge levetiden på din Dolce Gusto kaffemaskine. Ved købet af en ny Dolce Gusto kapselholder får du en brugsvejledning med, der hjælper dig til at få den monteret korrekt, så du ikke oplever problemer fremover med lækkende vand fra kaffemaskinen.

FÅ DOLCE GUSTO RESERVEDELE I EN FART

Hos Repart vil vi gerne sørge for, at du hurtigt kan komme i gang med at bruge din Dolce Gusto kaffemaskine igen. Derfor får du leveret din reservedel inden for 1-2 dage. Hvis du er i tvivl om, om en ny kapselholder vil løse lige netop dit problem, så kan du med fordel kontakte vores kundeservice på tlf. 86 25 02 11 eller sende en e-mail: reservedele@repart.dk. Vi hjælper dig videre og kan besvare de fleste spørgsmål om reservedele til Dolce Gusto kaffemaskiner.

Scroll to Top