Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

ELECTROLUX STØVSUGER RESERVEDELE

Optimer sundheden i din bolig med Electrolux støvsuger reservedele. Vi har alt fra mundstykker, støvsugerslanger og støvsugerposer der kan holde sugeevnen i top. Udskiftning af støvsugerposer øger ikke bare din støvsugers præstation, men holder også luften ren og støvfri. Køb originale reservedele til Electrolux støvsuger hos os. Kan du ikke finde det du leder efter, så kontakt os gerne og så kan vi måske hjælpe dig alligevel.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

ALT I TILBEHØR OG RESERVEDELE TIL ELECTROLUX STØVSUGER

Din støvsuger er et af de vigtigste husholdningsapparater til at fremme sundheden i din bolig. I dag har op mod 14% af den voksne befolkning risiko for allergi fra støvpartikler og mider. Du bør derfor sørge for at din støvsuger har en så effektiv ydeevne som muligt. Hos Repart har vi en lang række støvsuger reservedele, der sørger for at din Electrolux støvsuger bliver god som ny. Det er nemlig ikke kun motorens watt-effekt, der har betydning for, hvor godt din støvsuger gør rent. Støvsugerens mundstykkeslange og støvsugerpose er også meget vigtige i forhold til, hvor meget støv den spreder ud i lokalet til ulempe for sundheden.


GIV DIN ELECTROLUX STØVSUGER ET NYT LIV

Har din støvsuger mistet sugeevnen? Og er du træt af at skal køre støvsugeren hen over gulvet igen og igen for at få skidtet og støvet op? Så er det måske på tide at få udskiftet dele af din støvsuger med nye Electrolux støvsuger reservedele. Ofte kan du forbedre din støvsugers præstation ved at udskifte slidt eller beskadiget tilbehør. For eksempel kan selv de mindste huller i støvsugerslangen forårsage tab af sugeevne. Udskiftning af en eventuelt beskadiget slange kan ikke være nemmere med Reparts reservedele til Electrolux støvsuger. Du behøver derfor ikke ud at investerer penge i en hel ny støvsuger, når den ikke fungerer optimalt. Giv i stedet din gamle støvsuger et nyt liv ved at købe nye reservedele til Electrolux støvsuger.


STØVSUGERPOSER SPECIELT DESIGNET TIL DIN STØVSUGER

Vi har en lang række støvsugerposer på lager netop til din Electrolux støvsuger. Støvsugerposerne er af høj kvalitet og sikre at din støvsuger bliver ved med at have den bedste ydeevne. Hos Repart anbefaler vi syntetiske støvsugerposer, da de normalvis holder længere end papirsposerne. De har desuden en større kapacitet, giver en bedre filtrering og er mere modstandsdygtige. De fleste støvsugere taber en del af sugeevnen, når støvsugerposen er halvt fyldt. For at optimere støvsugerens rengøringsydelse bør du derfor udskifte posen regelmæssigt. Du bør desuden skifte filtrene efter hver fjerde støvsugerpose eller når de bliver synligt snavsede.

DIT MUNDSTYKKE HAR STOR BETYDNING FOR SUGEEVNEN

Det er blevet påvist at mundstykkets udformning har stor betydning for rengøringseffektiviteten. Hos Repart har vi bl.a. Electrolux’s turbodrevne børstemundstykke, der er specielt designet til dybdegående rengøring af såvel tæpper som dørmåtter. De kraftige turbinedrevne børster når dybt ned i dit tæppe og fjerner selv det mest dybtsiddende snavs med en blid børstning, der ikke ødelægger dit tæppe. Dermed er du sikret et rent og sundt hjem.
Find vores store udvalg af Electrolux reservedele eller kontakt os, hvis du ikke kan finde en specifik reservedel, så kan vi måske hjælpe dig alligevel.

Scroll to Top