Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

FORBEDRE SUGEEVNEN MED ET NYT EMHÆTTE FILTER

Der findes utallige filtre til emhætter, og det kan være en jungle at finde rundt i typer, modeller og former. Derfor gør vi det nemt for dig at søge frem til det rigtige emhætte filter, så du først vælger det rigtige mærke. Vi har filter til emhætte mærker som Gorenje, Bosch, og Blomberg. Her på siden finder du vores samlede udvalg af filtre til emhætter.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

VÆLG DET RIGTIGE FILTER

Hvis du synes, det er på tide, at dit filter til emhætte skal skiftes ud, så lad Repart hjælpe dig med at finde frem til et nyt. Et filter til emhætte trænger til at blive skiftet ud, når det er dækket til med snavs og fedt. 

Her finder du emhætte filtre til lige netop din emhætte. Du kan også finde holdersæt til dit filter, der også bør udskiftes i ny og næ.

HVAD ER FORSKELLEN MELLEM ET FEDTFILTER OG ET KULFILTER?

Har du en emhætte med recirkulation, skal du have fat i et kulfilter. Kulfilter emhætter er blevet meget populære, da det ikke altid er muligt at indbygge en emhætte med udsugning til det fri. I stedet for at blive ledt ud til det fri, recirkuleres og filtreres luften, og et kulfilter er derfor altafgørende for at bevare den friske luft i dit køkken.

Hvis du har en kogeø, skal der ikke meget til, før os fra stegning af kød og grøntsager breder sig i huset. Kraftig mados kræver et rent emhætte filter, så sørg for at vaske dit filter til emhætte ofte. En tur i opvaskeren er nogle gange nok, men venter du for længe, er det bedre at købe et helt nyt filter.

Fører din emhætte luften ud i det fri, bruger den et fedtfilter. Vi har et hav af fedtfiltre fra VossAEG og Electrolux. Fedtfiltre af skumplast er billige men skal udskiftes oftere. Et fedtfilter af metal holder meget længere, når blot du husker at rengøre det jævnligt.


FIND FREM TIL DET RIGTIGE EMHÆTTE FILTER

Vælg et universalt fedtfilter, der kan anvendes i mange forskellige emhætte modeller. Det universale emhætte filter er nemt at udskifte og rette til, så du kan lave mad med visheden om, at hygiejnen er i top. Hvis du har et filter med indikator, så skal filteret udskiftes, så snart du opdager, indikatoren har skiftet farve på grund af smuds. 

Har din emhætte i stedet et filter af metal, så skal det ikke udskiftes. Her skal du huske at køre emhætte filteret gennem opvaskeren og give dem en ordentlig skrubning, eller lægge dem i blød i længere tid. 

Er du i tvivl om hvilket filter? Kig i brugsanvisningen for at finde ud af, hvilket filter emhætte modellen bruger. Eller kontakt vores kundeservice, som sidder klar til at rådgive dig om reservedele til dine hårde hvidevarer. Kig også forbi vores side med emhætte reservedele, hvis du mangler mere end ét filter.

Scroll to Top