Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

FORNY DIT EMHÆTTE KULFILTER

En emhætte skal være effektiv i at fjerne osen, når du laver mad. Køber du en kulfilter emhætte med recirkulation, er det vigtigt jævnligt at købe et nyt kulfilter for at få optimal filtrering af luften.

For at undgå dårlig luft fra emhætten anbefaler vi, at du jævnligt udskifter dit emhætte kulfilter, så fedt og støv ikke ophober sig. Her finder du er bredt udvalg af kulfiltre, så du kan finde den, du mangler.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

SKIFT AF EMHÆTTE KULFILTER

Har du en emhætte der oser, er det som regel tegn på. at du skal skifte kulfilteret ud. Når du installerer en kulfilter emhætte, får du den optimale udsugning, så du undgår at ose dit køkken til, hver gang du laver mad. Hvis du husker at udskifte kulfitret i din emhætte jævnligt, vil du få det bedste ud af udsugningen og sikre den bedste recirkulation af luft ud til dit køkken – Det er specielt vigtigt for dit køkkenklima, da mados er utrolig usundt.

ET FILTER TIL LIGE NETOP DIN EMHÆTTE

Når du køber en emhætte, er det populære valg ofte udsugning til det fri.Det er dog ikke altid en mulighed, og kulfilter emhætter er derfor blevet meget populære. Med en kulfilter emhætte, filtreres og recirkuleres luften. I en kulfilter emhætte bliver kulfiltret naturligvis udsat for meget snavs fra mados og stegefedt, og filteret bør derfor jævnligt tages ud og vaskes. Det er utrolig let at vaske dit kulfilter, du kan f.eks. blot komme det i opvaskemaskinen, så bliver det som ny – Dette hjælper dog ikke på mætheden af kulfiltret, der over tid fyldes op, og derfor har brug for at blive skiftet.

Vi råder dig til at udskifte dit kulfilter til emhætten en gang om året, så det bliver ved med at fjerne alle partiklerne fra osen. Vi fører derfor et bredt udvalg af mærker, så du kan få det rigtige filter i den rette størrelse til din emhætte. Se for eksempel vores mange forskellige filtre fra Gorenje. På vores side finder du kulfiltre til emhætter fra de fleste mærker. 

FÅ HJÆLP TIL VALG AF KULFILTER TIL DIN EMHÆTTE

Det er især vigtigt at være opmærksom på dit emhætte kulfilter, hvis du har en kogeø eller ofte har flere gryder og pander i gang på én gang, så du sørger for frisk luft og slipper for lugtgener fra stegning af kød og andre madvarer, som afgiver kraftig mados.

Hos Repart mener vi ikke, du behøver at udskifte dine hvidevarer, når de viser tegn på slid. Ofte er det tilstrækkeligt blot at udskifte nogle reservedele, eller som i dette tilfælde forny dit kulfilter. Ønsker du en længere levetid for din emhætte, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af emhætte tilbehør til fra bl.a. Thermex eller Electrolux.

Er du i tvivl om, hvilke emhætte reservedele, der egentlig bør udskiftes, har vi mange års erfaring, vi gerne deler ud af. Ring på tlf. 86 25 02 11 eller send en e-mail, så er vi klar til at besvare dine spørgsmål inden for vores åbningstider.  

Scroll to Top