Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

EMHÆTTE RESERVEDELE

Har din emhætte mistet sugeevnen? Så er der noget, der tyder på, du skal skifte nogle emhætte reservedele ud. Vi har alt, hvad du står og mangler af reservedele til emhætter, fra fatninger til fedtfiltre. Find hurtigt frem til emhætte tilbehør til de rigtige mærker og modeller med vores smarte søgefunktion.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

RESERVEDELE TIL EMHÆTTER

Hvis du leder efter emhætte tilbehør, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har alt fra reguleringer, der bare skal påmonteres, til filtre, som nemt kan udskiftes.

Vælg mellem reservedele til emhætter fra alle de populære mærker som Blomberg, Voss, Zanussi og AEG. Vi har også reservedele til mindre kendte mærker som Scholtes og Zanker. Derfor er du sikker på, du altid kan finde lige netop den emhætte reservedel, du mangler for at få dit køkken i tip top stand igen.


EMHÆTTE FILTRE

Fedtrester og lugte fra tidligere madlavning er uappetitlige, når du laver mad. Derfor er det vigtigt at udskifte filteret i din emhætte med jævne mellemrum.

Med et nyt og effektivt fedtfilter, kan du holde fedtet fra stegning nede på et minimum i dit køkken. Fedtfilteret sørger nemlig for at fjerne snavs fra luften. Vi har både fedtfiltre, udskåret til helt specifikke ovntyper, samt fedtfiltre der passer til alle standardstørrelser blandt vores emhætte tilbehør

Er det i stedet et nyt kulfilter, du mangler? Så har vi også et stort udvalg af kulfiltre til emhætter, der er nemme og hurtige at udskifte.


UDSKIFT NEMT DINE EMHÆTTE RESERVEDELE SELV

Det er ikke til at lave mad uden lys i emhætten. Men faktisk er det ikke kun pæren, men også lampeglasset, der er afgørende for effektiviteten af lyset – og du bør altid have et lampeglas, der er rent og uden revner. Prøv at udskifte det med et nyt og se den tydelige forskel. Vi har lampeglas og meget andet emhætte tilbehør til både Bosch, Siemens og Blomberg emhætter.

Sørg altid for at have sikkerheden i orden i dit køkken. Tjek hyppigt dine kabler i køkkenet og sørg for, at de ikke har tegn på slid. Vi har også tilslutningskabler og fatninger, der nemt kan udskiftes.

Er din emhætte begyndt at blive varm, når den kører? Så tyder det på, den kunne trænge til nye reguleringer. Vi har blandt andet reguleringer fra Husqvarna, der passer til flere modeller. 

Det er både billigere og nemmere selv at udskifte emhætte reservedele end at købe en ny emhætte. Hvis du er i tvivl om, hvilket emhætte tilbehør, der trænger til en udskiftning, er vi kun en telefonopringning væk. 

Scroll to Top