Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

FILTER TIL TØRRETUMBLER

Er dit rene tøj fyldt med fnug efter en tur i tørretumbleren? Så tyder det på, at du skal tjekke dit fnugfilter. Her finder du tørretumblefiltre til alle de kendte mærker, som Miele, Blomberg og Bosch. Du finder desuden et stort udvalg af filter for kondensator, der passer til flere typer af tørretumblere. Du kan også bruge vores smarte søgefunktion og nemt finde frem til det helt rigtige tørretumbler filter.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

SKIFT DIT TØRRETUMBLER FILTER OG FÅ FNUGFRIT TØJ IGEN

Vi har et omfattende udvalg af filter til tørretumbler – herunder fnugfilter og filter for kondensator. Forbrugerrådet Tænk anbefaler, at du tømmer filtret i din tørretumbler hyppigt og dermed sparer på elregningen. Men nogle gange bliver filtret simpelthen så slidt, at det ikke er nok at tømme det. I stedet for at investere i en ny tørretumbler, kan du nemt udskifte filtret ved at købe et nyt.

HJÆLP TIL VALG AF FILTER?

Ved hvert filter, kan du tjekke, hvilke tørretumblere det passer til. Vi ved godt, at det kan være svært at finde rundt i, og hvis du ikke kan finde et filter til lige netop din tørretumbler, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så finder vi sammen frem til, hvilket fnugfilter eller filter til kondensator, der passer til lige netop din model derhjemme.

EN GOD INVESTERING

En tørretumbler med et udslidt filter er ikke meget værd, og et nyt tørretumbler filter behøver ikke at koste meget. Udover at forbedre hjælpe med tørringen og forhindre fnug, passer et filter også godt på både dit tøj og din tørretumbler. Det er altså altid en god idé at investere i et nyt filter, da det ellers kan koste dyrt i nyt tøj – eller nye hvidevarer. Se også vores vaskeguide, så du sikrer dit tøj et langt liv.

Et tilstoppet filter kan også have som konsekvens, at maskinen ikke tørrer ordentligt. Hvis du allerede har forsøgt at udskifte filtret, men maskinen stadig ikke tørrer optimalt, bør du i stedet tjekke drivremmen eller blæsermotoren. Ring til os på 86250211 inden for åbningstiderne, så hjælper vi dig med at løse problemet.

Scroll to Top