Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

GORENJE RESERVEDELE

Hos Repart gør vi det muligt for dig at fikse dine hvidevarer selv , når de går i stykker. Er dit køleskab ved at blive lidt slidt? Så kan du blandt andet finde nye termostater og smarte håndtag blandt vores udvalg af Gorenje køleskab reservedele. Du kan også give dit køkken nyt liv ved at erstatte nogle gamle reservedele i komfuret med helt nye Gorenje komfur reservedele. Spar penge på at gøre det selv og køb dine Gorenje reservedele her.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

ALT I GORENJE RESERVEDELE

Hver dag bruger vi vores køkken. Vi bruger det morgen, middag og aften, og vi slider på vores køkkenapparater helt uden at tænke over det. Ovnen bliver snavset, køkkenhylderne revner og udsugningen i emhætten er bare ikke, hvad den har været. I stedet for at skifte hele køkkenet ud, kan du give dit køkken et nyt liv ved at udskifte nogle af dine Gorenje reservedele. Vi har reservedele fra Gorenje til blandt andet ovn, emhætte, komfur og køl & frys.

Gorenje er særdeles kendt for deres sans for gastronomi. Firmaet, der opstod i en by af samme navn i Slovenien, har skabt komfurer af høj kvalitet lige siden 1950’erne. I dag kan du både finde køleskabe, emhætter, vaskemaskiner og alt andet i hårde hvidevarer fra Gorenje.

SÅ GODT SOM ET NYT KØLESKAB

Dit køleskab sørger for at holde dine madvarer friske, og en ny dørhylde kan være med til, at dine grøntsager holder sig sprøde i ekstra lang tid. Hvis din dørhylde er revnet eller i stykker, risikerer du, at væsken fra dine flasker eller kartoner løber ud og sviner hele køleskabet til.
Derfor kan det være en fordel at gå på udkig i vores udvalg af Gorenje køleskab reservedele, så du kan have et velfungerende køleskab i køkkenet. 

Blandt vores udvalg af Gorenje køleskab reservedele, finder du også et hav af forskellige termostater. Vi har nemlig et termostat, der passer til stort set alle Gorenje køleskabe.

De er ikke kun indvendigt, dit køleskab kan forvandles til nyt ved køb af nye reservedele fra Gorenje. Uden på er der også forbedringer at lave. Prøv for eksempel at udskifte dine håndtag på dit køle- og fryseskab. Vi har håndtag i krom, sølv, plastik, hvid og sort. Du vil blive overrasket over, hvordan en lille og simpel udskiftning kan give dit køkken et helt nyt liv.

LAV DIN MAD PÅ ET VELFUNGERENDE KOMFUR

Selvom du elsker at lave mad, kan det stadig føles som en tarvelig tjans, hvis komfuret ikke bliver varmt, og emhætten larmer unødvendigt meget. I stedet for at beklage sig over emhætten, bør du overveje, hvor længe det er siden, filteret sidst blev skiftet. Et brugt filter bliver fedtet til, så det til sidst mister sin sugeevne. Husk derfor at rense dit filter, eller køb et nyt emhættefilter blandt vores Gorenje reservedele. Vi har både runde og rektangulære kulfiltre, så du kan finde det, der passer til din emhætte.

Kan din ovn ikke blive ordentlig varm? Så kan det tyde på, du skal udskifte dit Gorenje varmelegeme. Ofte kan man slet ikke se, hvis varmelegemet er gået i stykker, men en kold ovn er et tydeligt tegn. Nu du er i gang med at købe nye Gorenje komfur reservedele, bør du også tjekke din omskifter og pakninger for ovnlågen. En slidt pakning i ovnlågen kan også lukke varm luft ud, så ovnen får svært ved at blive ordentlig varm.

KØB GORENJE RESERVEDELE NEMT HOS REPART

Hos Repart ønsker vi at gøre det nemt for dig at købe nye reservedele til dine Gorenje hvidevarer. Derfor har vi en smart søgefunktion, der gør det muligt for dig hurtigt at filtrere og finde frem til eksempelvis Gorenje køleskab reservedele.

Vi har alt inden for Gorenje reservedele – lige fra lugebælg til lugegreb, fra dørhylde til dørlås. Finder du alligevel ikke, hvad du står og mangler, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi sammen kan finde en løsning på dit problem.

Scroll to Top