Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

GRAM RESERVEDELE

Mangler du reservedele til dine Gram hvidevarer? Vi har samlet alle Gram reservedele til dig, så du kan komme i gang med udskiftning af reservedele til Gram opvaskemaskiner, ovne og andre maskintyper. Så står du for eksempel og mangler Gram køleskab reservedele? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Find dem her på siden, eller brug vores smarte produkt søgefunktion.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

GRAM KØLESKAB RESERVEDELE

Hvordan ved du, at termostaten trænger til udskiftning? Termostaten styrer temperaturen i dit køle-/fryseskab, så temperaturen hele tiden holdes konstant. Hvis temperaturen svinger, og fryseren ikke nedkøler frostvarerne ordentligt, så trænger du til et nyt termostat.

Blandt vores Gram køleskab reservedele finder du termostater til køleskab. Vi har alt fra kompressorer og startrelæer til frostbokslåger og hængsler.

Hvad med at købe en smart multiboks til køleskabet? Opbevar dine mindre madvarer i boksen og hold maden smagfuld og frisk i længere tid.

Lige meget hvad, problemet med dine hvidevarer er, så er der hjælp at hente med vores Gram reservedele. Vi ved, hvor vigtigt et køleskab er. Derfor leverer vi dine Gram køleskab reservedele inden få ganske få dage efter, du har gennemført din bestilling. Så kan du hurtigt fylde køleskabet op med friske grøntsager og saftige bøffer.


BLIVER DIN OVN ALDRIG HELT VARM?


Øg effekten i din ovn med en ny effektregulering og få bedre kontrol over temperaturen i din ovn. Du finder både omskiftere fra Gram til ovne og komfurer, varmluftmotorer, ovnpærer og pakninger for ovnlåge blandt vores Gram reservedele til ovn og komfur.

En kold ovn kan også skyldes et brudt varmelegeme. Udskift selv varmelegemet i din ovn og gør din ovn klar til at lave lækker mad igen.


VASK EFFEKTIVT OP MED EN OPVASKER DER VIRKER


Der er altid en opvask, der skal tages, efter et godt måltid. Gør den sure pligt så nem som mulig med en velfungerende opvaskemaskine, og vedligehold din opvasker med nye Gram opvaskemaskine reservedele.

Erstat din tilløbsslange med en Aquastop slange og beskyt din opvaskemaskine mod overløb.

Siver der vand ud af lågen på din opvasker? Tjek om din opvaskemaskine trænger til nye dørlåse. Du finder dørlåse til de fleste typer af Gram opvaskemaskiner her. Vi udbyder også opvaskemaskine reservedele fra stort udvalg af mærker på shoppen.

Finder du ikke det, du mangler, blandt vores Gram opvaskemaskine reservedele? Uanset om du står og mangler en ny sæbeautomat, afbryder eller noget helt tredje, så er der altid hjælp at hente hos vores kompetente medarbejdere. Kontakt os nu, og lad os hjælpe dig med at finde frem til de helt rigtige produkter. 

Scroll to Top