Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

NY GRØNTSAGSSKUFFE TIL DIT KØLESKAB

Grøntsagsskuffen give dine grøntsager bedst mulige forhold for at holde sig frisk længe, og er derfor en uundværlig del af ethvert køleskab.

Med tid kan skuffen dog komme til at revne, eller på anden vis komme i en tilstand, hvor den ikke længere kan udføre sin opgave på bedst mulig vis.
– I sådan en situation er det helt oplagt at udskifte skuffen med en ny og frisk udgave, så du igen kan holde dine grøntsager friske, og ikke skal kæmpe med at åbne skuffen fordi håndtage t er brækket af.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

GRØNTSAGSSKUFFE TIL ALLE KØLESKABSMÆRKER

En grøntsagsskuffe, eller grøntskuffe, er en af de vigtigste dele af dit køleskab. Den sørger for at holde dit grønt frisk og lækkert, og gør opbevaring nem og ligetil – Bare kom grøntsagerne og frugten i skuffen, og træk ud når det skal bruges. Grøntskuffen gør det let at have overblik over indholdet, og at tage lige præcis den grøntsag eller det stykke frugt du skal bruge. Hos Repart har vi grøntsagsskuffer og grøntskuffer til alle de populære køleskabsmærker og modeller. Herover finder du alle vores grøntskuffer til AEG, Gram, Electrolux og mange andre, du skal blot trykke dig videre, for at bladre mellem udvalget. Kan du ikke finde præcis den model du søger, er det blot at indtaste dit køleskabs modelnummer i søgefeltet, så finder du vores store udvalg af reservedele og tilbehør, til netop den model – Kan du heller ikke finde det du mangler her, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

HAR DU EN REVNET GRØNTSAGSSKUFFE?

Vi har næsten alle oplevet at komme til at smække et godt fyldt køleskab for hårdt, eller have placeret en flaske eller lignende uhensigtsmæssigt i køleskabslågen, og lukket køleskabet, hvorefter plastikskuffen uheldigvis er revnet. En revnet eller flækket skuffe har naturligvis den ulempe at den kan være svær at trække ud fordi en del af skuffen er brækket af, eller blot generelt er uhensigtsmæssig at bruge, grundet et brækket håndtag. Hos Repart står vi klar til at hjælpe dig med en ny grøntsagsskuffe, der kan erstatte den gamle og ødelagte, så du igen kan komme til at opbevare dine grøntsager bedst muligt.

BRUG GRØNTSAGSSKUFFEN RIGTIGT

Mange er ikke klar over hvor mange fordele grøntsagsskuffen har, og bruger den derfor ikke så regelmæssigt som de burde, i forhold til hvor let det eks. er at forlænge levetiden på frugt og grønt, ved korrekt opbevaring.
Grøntsagsskuffen, har som navnet antyder, til formål at holde styr på dine grøntsager, skuffen er dog ikke udelukkende til opbevaringsbrug, da den også har fordel af, at være placeret nederst i køleskabet. Det betyder at her er lidt koldere end ellers i køleskabet, hvilket frugter og grøntsager har godt af, i forhold til at opnå længst mulig levetid. Mange køleskabe har i dag to separate grøntsagsskuffer, hvor det er muligt at bruge én til frugt, og én til grøntsager. På den måde sikrer du at bakterierne fra de top typer grønt ikke bliver blandet, og jord- og sandholdige grøntsager som gulerødder og kartofler, ikke gør dine æbler fulde af knasende sand. Har dit køleskab ikke to separate skuffer fra fabrikken, er det ofte muligt at udskifte den ene skuffe med to, indtast blot dit køleskabs modelnummer i søgefeltet, så finder vi alt det tilbehør vi fører til din model frem. Alternativt skal du være velkommen til at kontakte os med målene på din nuværende skuffe, så gør vi et forsøg på at finde et alternativ, så du også kan få fordelen ved de to skuffer.

Scroll to Top