Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

HEPA FILTER – FÅ STØVFRI LUFT I DIT HJEM

Med HEPA filter får du en forbedret luftkvalitet i dit hjem. Det er vigtigt enten at udskifte eller rense dit støvsuger HEPA filter med jævne mellemrum for at blive ved med at opleve følelsen af et støvfrit hjem. Skal du bruge nyt filter? Bestil i dag, og få leveret inden for 1-2 dage.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

HVAD ER ET HEPA FILTER?

HEPA filter står for High Efficiency Particulate Air filter dvs. et filter i støvsugeren, der kan fange meget små partikler, som kan give astma og allergisymptomer. Partikler, som støvsugere uden et støvsuger HEPA filter vil recirkulere tilbage i luften i hjemmet – hvormed det hårde rengøringsarbejde i en vis grad faktisk vil være spildt. Kvaliteten af et HEPA filter er vigtig at stille krav til, hvis man har problemer med allergi over for husstøvmider eller pollen, da man her gerne vil undgå at recirkulere fine støvpartikler ud i luften igen. Nogle filtre er vaskbare, mens andre skal skiftes ud.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ FILTRENE?

Der er ikke den store forskel på et ikke-vaskbart og et vaskbart støvsuger HEPA filter. Et ikke-vaskbart filter skal et par gange om året udskiftes med et nyt filter, hvorimod et vaskbart støvsuger HEPA filter skal vaskes et par gange om året for at opretholde filtrets kvalitet og høje ydelse. Når filteret er vedligeholdt og i optimal stand, kan det fange partikler på 0,3 mikron – svarende til 0,000,003 meter!

HVORDAN FÅR DU DEN BEDSTE SUGEEVNE? 

Du kan ikke regne med at få den bedste støvsuger, blot ved at udskifte dit HEPA filter. For at opnå den mest optimale støvoptagning skal sugestyrken på støvsugeren kombineret med et effektivt mundstykke være høj. Hvad der kan karakteriseres som et godt mundstykke, afhænger af, hvilken gulvtype mundstykket skal bruges på. Derfor er det vigtigt at bruge de forskellige funktioner, som mundstykket på støvsugeren har, for at opnå et optimalt rengøringsresultat. Læs meget mere om valget af det korrekte mundstykke.

Hos Repart har vi et stort udvalg af tilbehør til støvsugere, så du nemt og billigt kan forny din støvsuger og sikre, at den yder den bedst muligt præstation. Og husk: Hvis du bestiller i dag, leverer vi dit nye støvsuger HEPA-filter inden for blot 1-2 dage.

Scroll to Top