Mere end 6.000 produkter

Over 30 mærker

3-klik produkt finder

86250211
Har du brug for hjælp?

FORTRYDELSESRET OG OMBYTNING VED KØB HOS REPART

Har du bestilt en forkert del i vores shop er vi naturligvis behjælpelige med at finde frem til den rette del. Ring til os eller send en mail med beskrivelse af den del du skal bruge samt oplysninger fra produktets mærkeplade.

Ved ombytning krediterer vi den forkerte del når den er modtaget retur hos os og fremsender den nye vare. Difference skyldig beløb opkræves ved giro kort vedlagt varen. Ved difference tilgodehavende indsættes beløbet på din konto.

ALTID 14 DAGES RETURRET PÅ DIT KØB

Du har altid 14 dages returret på varer købt hos Repart aps, du skal blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den, hvilket vil sige ubrugt og i original salgsemballage. Original emballage er den emballage hvorpå der sidder varenumre. Det kan være en plast emballage, papkasse og meget andet, men hold øje med varenummer mærkatet.

Hvis du ønsker at returnere eller bytte en ubrugt vare, skal du henvende dig til os på telefon 86 25 02 11 eller via mail på webshop@repart.dk hvor du får tildelt et returnummer der skal fremgå tydeligt på pakken. Du betaler altid selv for returneringen af en vare.

OBS! Vi modtager IKKE returvarer sendt pr efterkrav. Vi afhenter IKKE pakker på posthus. Returvarer skal sendes med levering til

Repart aps, Klamsagervej 5, 8230 Åbyhøj.

Du vælger selv hvilken pakkedistributør du benytter til din returvare, Vi kan også være behjælpelige med en returlabel til PostNord. Returfragten svarer til den porto du har betalt for at få tilsendt varen, og trækkes fra dit tilgodehavende.

Når varen er kommet retur til vores lager, kontrollerer vi varens stand. Vi forbeholder os ret til at fratrække en forholdsmæssig andel fra dit returbeløb (typisk 20 % af varens pris), såfremt du ikke har returneret varen i den intakte originale emballage, hvis du har skrevet eller sat mærkater på emballagen eller på andre måder har forringet dens værdi. Hvis varen ikke er returneret i den intakte originale emballage, bærer du desuden alene ansvaret for varens tilstand under transporten.

Vi overfører det endelige returbeløb til det benyttede betalingskort, senest 14 dage efter vi har modtaget varen.

Scroll to Top