Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

PARKETMUNDSTYKKER

Er dit parketmundstykke slidt op eller på anden vis gået i stykker? Så er du kommet til rette sted. Hos Repart forhandler vi et stort udvalg af parketmundstykker til langt de fleste brands inden for støvsugere. Et køb af en ny støvsuger kan være et hårdt slag på pengepungen, hvorimod reparation af ødelagte dele er noget billigere og endsige nemmere. Vores brede udvalg af parketmundstykker gør det nemt for dig at erstatte dit slidte mundstykke, og du vil også kunne finde øvrige mundstykker til en konkurrencedygtig pris.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

ALLE HAR BRUG FOR ET PARKETMUNDSTYKKE I SAMLINGEN

Parketmundstykket er et klassisk mundstykketilbehør til enhver støvsuger, og det er derfor også et mundstykke, der for mange kan være svært at undvære. Dette mundstykke anvendes typisk til hårde gulvtyper som træ- eller flisegulve, hvor det med sine bløde børster nænsomt glider hen over gulvet uden at give modstand. Disse egenskaber gør parketmundstykket særligt vigtigt i mange hjem, og det er derfor ofte også dette mundstykke, der først bliver slidt eller kan gå i stykker. Du kan derfor finde dit nye parketmundstykke hos Repart allerede i dag og få en tro følgesvend tilbage i dit hjem.

Scroll to Top