Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

RESERVEDELE TIL KØLESKAB

Her finder du alt i reservedele til køleskab og fryser. Uanset om du kun skal udskifte en enkelt dørhylde – eller om du skal have gang i den helt store renovering – så finder du lige det, du står og mangler, blandt vores reservedele køleskab. Vælg dit køleskabsmærke i vores søgefunktion og find hurtigt frem til den rigtige reservedel. Se det store udvalg af reservedele til køleskabe på denne side. 

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

ALT I RESERVEDELE KØLESKAB OG FRYS

Med tiden udsættes dit køleskab for slid, dørhylderne revner og bliver misfarvede. Uanset alderen på dit køleskab, får du det til at fremstå som nyt, ved at udskifte et par enkelte køleskab reservedele.

Til næsten ingen penge kan du nu udskifte dine grøntsagsskuffer eller dør- og glashylder i køleskabet, og få nyt liv til dit køleskab.


SÅ GODT SOM NYT

Den nemmeste måde at gøre dit køleskab skinnende og lækkert, er at udskifte glashylderne. Med tiden sætter der sig kondensvand og madrester fast, der gør køleskabet uhygiejnisk. Erstat dine gamle glashylder med nye fra vores udvalg af reservedele til køleskab. Glashylder kommer i mange forskellige mål – lige fra den store grøntsagsskuffe på  520 x 325 mm til de mindre på 475 x 203 mm.

Vi har både hvide og transparente dørhylder, som du både kan bruge til opbevaring af flasker eller til dåser og glas. Se også vores store udvalg af tilbehør til Siemens køl og frys her.

Er du træt af at se på det samme køleskab? Så prøv at udskifte håndtagene. Er du vant til hvide håndtag, så spring ud i et stålhåndtag. Det kræver ikke den helt store udskiftning af reservedele til køleskab, for at få dit køleskab til at synes nyt.

FÅ ET KØLESKAB, DER HOLDER TEMPERATUREN

Har du opdaget, at dit køleskab er for varmt eller for koldt? Så bør du skynde dig at købe en ny termostat, før elregningen løber løbsk. Vi har termostater til Electrolux, LG og de fleste andre hvidevare mærker.

Vores termostater er designet til at måle og justere temperaturen i dit køleskab og fryser. Det tager ikke mere end en halv time at udskifte termostaten, så der er ingen grund til at bruge penge på at udskifte hele køleskabet.


SPAR PENGE OG UDSKIFT SELV DINE KØLESKAB RESERVEDELE

Vi har også mange andre reservedele til køleskab. Find både dine nye fjedre og lister til glashylder hos repart.dk og vedligehold, så det holder mange år endnu.

Er du god til at gøre det selv? Så har vi også startrelæer og ventilatormotorer, der kræver lidt mere ekspertise for selv at udskifte. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice og få hjælp til, hvordan du selv udskifter køleskab reservedele. Vi har mere end 30 års erfaring med reservedele til køleskabe og andre hårde hvidevarer. Og vi deler gerne ud af vores viden.

Scroll to Top