Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

STØVSUGER RESERVEDELE TIL ALLE KENDTE MÆRKER

Hvis du leder efter reservedele til din støvsuger, så er du uden tvivl kommet til det rette sted.
Hos Repart har vi mange års erfaring med at hjælpe vores kunder til de rette støvsuger reservedele og tilbehør der giver en hjælpende hånd i hverdagen.

Vores smarte søgefunktion gør det nemt for dig, at navigere rundt mellem de mange kendte mærker inden for reservedele støvsuger. Indtast blot mærke eller model, så kommer du hurtigt videre til udvalget der passer til lige netop din støvsuger.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

FRA MUNDSTYKKER TIL STØVPOSER - FIND DIT STØVSUGER TILBEHØR HER

Er du træt af altid at skulle køre støvsugeren hen over gulvet mere end én gang? Så er det nok på tide at tjekke sugeevnen på din støvsuger, og dens tilbehør.
Støvsugeren er et uundværligt redskab i hjemmet, men der er ingen grund til at bruge penge på en ny, når den ikke fungerer efter hensigten – Gør i stedet din gamle støvsuger mere effektiv ved at købe nyt støvsuger tilbehør, og få den tilbage til samme sugeevne og kraft som da den var ny!

SÅDAN FORLÆNGER DU LEVETIDEN PÅ DIN STØVSUGER

En kraftig sugeevne afhænger ikke altid af, hvilken støvsuger du bruger. En ringe sugeevne tyder i stedet oftest på, du skal give din støvsuger en kærlig hånd og købe nyt og friskt tilbehør, som en ny pose, slange eller mundstykke.
Støvsugeren kræver ikke meget opmærksomhed, men en simpel vedligeholdelse kan gøre en stor forskel. Her finder du et par af vores bedste tips til at give din støvsuger nyt liv og forbedret sugeevne:

  • Tjek børsten i støvsugeren, da denne ofte bliver slidt ned, uden du opdager det. Er børsten slidt ned, tyder det på, du kunne bruge et nyt støvsuger mundstykke.
  • Mundstykket skal også renses med jævne mellemrum. En gang hvert halve år burde være nok.
  • Skift støvsugerposen FØR den er fyldt. For en optimal ydeevne bør du allerede skifte posen, når den er trekvart fuld. Jo mere snavs der er i posen – desto hårdere skal din støvsuger arbejde.
  • Rens filteret i din støvsuger ved at skylle det med lunkent vand. Husk filteret skal tørre helt, inden du bruger din støvsuger igen
  • Tjek støvsugerslangen revner. Trænger den til at blive udskiftet, kan du finde en ny blandt vores store udvalg af støvsugerslanger til bl.a. Nilfisk, Miele og Samsung.
  • Er problemet i stedet at røret på din støvsuger er tilstoppet eller blokeret? Så kan du enten forsøge at rense det eller med fordel investere i et nyt teleskop støvsugerrør.

KØB STØVSUGER RESERVEDELE OG TILBEHØR HOS REPART

Spar penge med os, når du køber dine reservedele støvsuger slanger, støvposer, mundstykker, mv. hos Repart. Se også vores smarte autokit, der kan bruges til en lang række af støvsugere. Kittet indeholder forskellige støvsuger reservedele, så du kan give din bil en grundig rengøring.

Du kan også prøve at sætte en støvsuger deodorant i din støvsuger. På denne måde får du både en frisk duft i hjemmet, samtidig med det bliver fri for snavs.

Brug et HEPA filter til at fange de fine partikler. Filteret forhindrer dem i at recirkulere tilbage i luften i dit hjem. Denne reservedel til din støvsuger er vigtigt for støvallergikere, der kræver et helt støvfrit hjem.

Er din støvsuger fra Miele? Så har vi samlet alle reservedele til Miele støvsuger ét sted. Vi leverer hurtigt dine støvsuger reservedele uanset hvor i lander, du befinder dig. Kontakt os hvis du mangler nyt støvsuger tilbehør eller vil høre om flere råd til, hvordan du kan give din støvsuger et nyt liv.

Scroll to Top