Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

ORIGINALE THERMEX RESERVEDELE

Er du på udkig efter originale reservedele til din Thermex emhætte, er du havnet det helt rigtige sted. Hos Repart finder du både nyt kulfilter, fedtfilter, lampeglas, filterholdere og meget mere. Vi fører kun Thermex reservedele i høj kvalitet, så du kan være sikker på at din Thermex emhætte får de bedste forudsætninger for sin videre brug, selvom du udskifter en reservedel eller to.
– Langt de fleste dele er nemme selv at skifte, og du kan derfor med fordel spare penge ved at skifte reservedelene selv.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

DE RIGTIGE RESERVEDELE TIL DIN THERMEX EMHÆTTE

Hos Repart er vi eksperter i reservedele, og derfor finder du et stort udvalg af reservedele til din Thermex emhætte hos os. Vi sikrer at kvaliteten på delene er høj, og vi hjælper dig gerne på vej mod at fin din emhætte tilbage på samme niveau som da den var ny.
Oplever du at din emhætte ikke helt tager osen som den plejer, eller er filteret stoppet til med snask, har vi en nem og ligetil løsning klar til dig – Du finder nemlig både et nyt frisk kulfilter der kan erstatte det gamle samt de klassiske fedtfiltre, der af og til er en god idé at skifte, da de er så godt som umulige at holde rene over årenes brug og slid.

Din Thermex emhætte har mange kvaliteter, og er en af markedets bedste emhætter, og med en smule snilde, kan du nemt få den tilbage til samme høje niveau og styrke som da den var ny – Filtrene, både fedt og kul, er lette at skifte, og kan nemt klares af enhver. På den måde kan du spare penge på at få en professionel til at udføre arbejdet, eller ultimativt, at skulle skifte hele emhætten. Som regel har Thermex’ produkter en imponerende lang levetid, og ved at sørge for holde den ved lige, kommer den til at tjene dig i mange år fremover.


KUL- OG FEDTFILTER TIL THERMEX EMHÆTTE

De to absolut mest populære reservedele til Thermex emhætter er uden tvivl fedt og kulfiltrene – Kulfilteret bliver naturligt brugt over tid, og har brug for at blive udskiftet løbende, for at emhætten på ordentlig vis kan trække madosen ud af dit hjem. Fedtfilteret, som du kender det fra enhver emhætte, tager sig af at samle fedt og snavs fra madlavningen, og skal rengøres jævnligt. Du kan dog også komme ud for situationen at filteret ikke er blevet rengjort så ofte som det burde, og ikke står til at redde – Her er det oplagt at skifte filteret til et nyt, hvor du kan både kan opnå mindre os i dit hjem og et filter der ikke drypper af fedt og snask.


RESERVEDELE TIL ANDRE EMHÆTTER

Er du i stedet på jagt efter andre reservedele, måske endda til en emhætte af et andet mærke, kan du let klikke dig videre og se alle vores reservedele til emhætter. Er du i tvivl om du har fundet den rigtige reservedel, eller kan du ikke finde den del du leder efter til din Thermex emhætte, er du altid velkommen til at skrive til os på salg@repart.dk eller give os et kald på tlf. 8625 0211 – Vi sætter en ære i at hjælpe dig godt på vej mod en velfungerende emhætte!

Scroll to Top