Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

Reservedele til emhætter

Er din emhætte eller dit emfang gået i stykker, eller har du blot brug for at udskifte det gamle filter med et nyt, uanset om det er et fedtfilter eller et kulfilter. Så er du landet det helt rigtige sted! Her på siden finder du vores store udvalg af reservedele og tilbehør til din emhætte, hvad enten din model er gammel eller ny, fra Voss, IKEA, Futurum, Silverline, Thermex eller en helt anden producent.

De fleste dele er nemme selv at skifte på en emhætte, og der er en stor besparelse på både tid og penge ved at udskifte til nye dele i stedet for at skifte hele emhætten. 

Ring: 86250211

Mandagtorsdag: 8.0016.00
Fredag: 8.0015.30


Skriv til os og vi svare
indenfor max 1 arbejdsdag

Fabrikat

Reservedel

DET BETALER SIG AT UDSKIFTE DELE PÅ DIN EMHÆTTE

I vores sortiment kan du finde reservedele til alle typer af emhætter – både gængse produkter såsom lampeglas, fedtfiltre, kulfiltre og tilhørende holdere og til specielle lysafbrydere, print og motorer til emhættens spjæld. Vi bestræber os på altid at have markedets bedste udvalg, så vi kan hjælpe dig med netop din reparation. Derfor kan du her på siden, finde emhættetilbehør til en lang række kendte mærker inden for hårde hvidevarer, som bl.a. IKEA, Franke, Exhausto, Bosch, Electrolux, Siemens, Silverline og mange andre.
Vi er, hos Repart, altid klar til at hjælpe med gode råd og vejledning til at udskifte den defekte del og har et stort udvalg af emhætte dele på lager til konkurrencedygtige priser.

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT FINDE FREM TIL DEN RIGTIGE DEL

Det kan være lidt af en jungle at skulle finde frem til den rigtige del til din emhætte. Især fedtfiltre og kulfiltre findes i en endeløs række af forskellige varianter og størrelser. Hvis du ikke har held til at finde den del du søger og som passer til din emhætte så tøv ikke med at kontakte os. Vi har nemt ved hurtigt at finde frem til den rigtige del og vejlede dig så du kan føle dig tryg i, at det er det rigtige du bestiller til din emhætte. Bestil din reservedel i dag og få varen leveret eller afhent i vores butik i Åbyhøj – så du nemt og hurtigt er klar til at reparere emhætten og få den gode udsugning i køkkenet tilbage.

Scroll to Top