Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

Reservedele til opvaskemaskiner

En opvaskemaskine består af mange små dele, som med tiden kan blive slidte eller gå helt i stykker, og så er det vigtigt hurtigt at kunne finde nye reservedele, så opvaskeren igen fungerer. Uanset hvilken type opvaskemaskine du har, kan du her på siden finde et bredt sortiment indenfor reservedele og tilbehør, til en god pris og hurtig levering.

Det er meget ofte en simpel sliddel der er defekt og skal skiftes, hvilket også i de fleste tilfælde er en meget billigere løsning end at købe en ny opvaskemaskine. Hos Repart kan vi altid hjælpe med tips, gode råd og vejledning, både til fejlfinding men også til udskiftning af delen og vi har de fleste gængse reservedele til opvaskemaskiner på lager til hurtig levering.

Ring: 86250211

Mandagtorsdag: 8.0016.00
Fredag: 8.0015.30


Skriv til os og vi svare
indenfor max 1 arbejdsdag

Fabrikat

Reservedel

DET BETALER SIG AT REPARERE PÅ DIN OPVASKEMASKINE

-og så er det ligeledes en stor gevinst for miljøet. Hvis du ikke kan finde den del du søger til din opvaskemaskine så tøv ikke med at kontakte os.

I vores sortiment kan du finde alle typer af reservedele til opvaskemaskiner – både gængse maskindele som afløbspumper, varmelegemer, ntc føler og vandsensor, men også andre dele som både tilløbsslanger og afløbsslanger, trådkurvene inde i maskinen, bestikkurve og monterings sæt til integration.

VI HJÆLPER DIG GERNE MED AT FINDE OG BESTILLE DEN RIGTIGE DEL

Vi kan skaffe langt de fleste reservedele til stort set alle mærker solgt på det danske hvidevaremarked og vi kan hjælpe dig med at finde frem til den del der passer til dín maskine, så du med succes kan komme videre med reparation af din opvaskemaskine

Vi gør altid vores yderste for altid at have markedets bedste udvalg, så vi kan hjælpe dig med netop din reparation. Derfor kan du her på siden finde opvaskemaskine reservedele og tilbehør til en lang række kendte mærker inden for hårde hvidevarer, såsom AEG, Gorenje, Asko, Bosch, Electrolux, Gram, IKEA, Siemens, Whirlpool og mange andre.

Bestil din reservedel i dag og hent din reservedel i vores butik eller få den leveret – så er du nemt og hurtigt klar til at reparere din opvaskemaskine og få pakket opvaskebørsten og opvaskebaljen væk igen.

Scroll to Top