Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

Reservedele til småapparater

Under småapparater finder du reservedele til alle dine mindre køkkenmaskiner og kaffemaskiner. Vi har mange dele til produkter fra Wilfa, Kuvings, Braun og Kenwood samt reservedele til kaffemaskiner.

Find reservedele til Moccamaster, Melitta, Siemens, Wilfa og industrimaskiner som Bravilor Bonamat og Animo . Vi har også meget tilbehør til køkkenmaskiner fra bl.a. Wilfa, Kenwood, OBH, Electrolux og Bosch.

Mangler du et vandfilter til din kaffemaskine eller en termostat til din friture, så finder du det også i denne kategori. Hvis du søger noget, som du ikke kan finde på siden, så kontakt os endelig. Vi kan som oftest hjælpe alligevel.

Ring: 86250211

Mandagtorsdag: 8.0016.00
Fredag: 8.0015.30


Skriv til os og vi svare
indenfor max 1 arbejdsdag

Fabrikat

Reservedel

DET BETALER SIG AT REPARERE PÅ DINE SMÅ KØKKEN APPARATER

– og så er der også en klar miljø fordel i det. Vi har mange dele til mindre køkkenmaskiner, kaffemaskiner og shavere til en bred vifte af forskellige fabrikater. Finder du ikke det du mangler, så kontakt os endelig. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den del du lige mangler. Det kan både være en del der er i stykker og skal udskiftes, men også en ny tilbehørsdel til f.eks. Braun, Philips, Wilfa eller et andet mærke.

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT FINDE OG BESTILLE DEN RIGTIGE DEL

Vi skaffer de fleste reservedele hjem og finder du ikke delen du søger her på vores shop så ring til os eller send en mail med det du søger. Vi skaffer f.eks. mange dele hjem til produkter der anvendes i industrikøkken som ikke findes her på shoppen. Vi bestræber os på at kunne tilbyde markedets bedste og mest kompetente service så vi kan hjælpe dig med lige det du står og mangler. Hvis du har fundet delen du lige står og mangler, så bestil den i dag og vi sender den hurtigst muligt efter vi har modtaget ordren, så du kan få friskbrygget kaffe igen, eller friskpresset juice til din morgen rutine eller noget helt andet. Vi forstår, at alle reservedele er hastesager, og gør vores bedste for at levere hurtigt til dig.

Scroll to Top