Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

VARMELEGEME TIL OVN

Søger du et nyt varmelegeme til din ovn? Vi har varmelegemer til alle slag ovne bl.a. til de kendte mærker som Voss, AEG, Electrolux og Gorenje. Så hvis din varmluftsovn ikke varmer ordentligt, er løsningen oftest at udskifte varmelegemet. Når du har skiftet dit varmelegeme, er din ovn klar til at lave rygende varmt mad igen. Vi står selvfølgelig til rådighed, hvis du har brug for tips eller råd. Se det store udvalg af varmelegemer til ovne på denne side.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

EN LUNKEN OVN?

Forestil dig, du har forberedt alt mad, til du får gæster om aftenen. Du opdager, at den røde lampe bliver ved med at lyse på din ovn, og ovnen bliver bare ikke varm. Dette scenarie er ganske almindeligt, og det kan løses nemt og hurtigt ved at bestille et nyt varmelegeme til ovn hos os.

Vi har altid et stort udvalg af reservedele til din ovn og andre husholdningsapparater på lager. Du kan endda finde reservedele til din blender eller barbermaskine blandt vores reservedele til små apparater.

 

ØVRE ELLER NEDRE VARMELEGEME

Når du skal skifte et varmelegeme til ovn, skal du først og fremmest finde ud af, om det er det øvre eller nedre varmelegeme, der er defekt. Hvis du har varmluftsovn, skal du skifte ringvarmelegemet, og hvis du bruger den nedre varme, er det andre typer af varmelegemer, der skal have en udskiftning.

Der findes mange forskellige varmelegemer, og det øvre varmelegeme er også ofte et grillelement. Derfor skal du altid tjekke, hvilken model din ovn er. Ud fra hver produktbeskrivelse, har vi specificeret, hvilket varmelegeme modellerne bruger. På den måde kan du hurtigt finde frem til den helt rigtige reservedel til din ovn.

Når du alligevel er i gang med at undersøge din ovn, bør du også tjekke, om den kunne bruge en ny ovnpære. Vi leverer nemlig til en fast lav pris på 39 kr., uanset hvor meget du bestiller.

SÅDAN SKIFTER DU ET RINGVARMELEGEME I DIN OVN:

– Sørg altid for af sikkerhedsmæssige årsager for at slukke for strømmen til ovnen, inden du går i gang.
– Ovnlågen tages af: På mange ovne kan lågen nemt demonteres i hængslerne, men det er forskelligt fra ovntype til ovntype.
– Nu har du nem adgang til det bagerste stykke af din ovn. Her sidder der en plade, som dækker for ringvarmelegemet. Skru pladen af, så du får adgang til varmelegemet, som også fjernes ved at løsne for skruerne. Inden du afmonterer ringvarmelegemet, er det en god idé at notere, hvordan ledningerne er fastsat, så du nemt kan montere det nye varmeelement.
– Så er det bare at indsætte dit nye ringvarmelegeme og skrue pladerne på igen. Nu er din ovn klar til at lave lækker varm mad igen.

Det er vigtigt at have sikkerheden i orden – men hvis du slukker for strømmen til ovnen, kan du roligt selv skifte varmelegeme i din ovn.

Scroll to Top