Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

WHIRLPOOL RESERVEDELE

Er din Whirlpool maskine i stykker? Så er der hjælp at hente. Vi har et kæmpe udvalg af bl.a. Whirlpool opvaskemaskine reservedele, så du hurtigt kan fikse din opvasker og vaske rent igen. Brug vores smarte søgefunktion til at finde den helt rigtige reservedel. Uanset om du leder efter Whirlpool reservedele til køleskab, vaskemaskine eller en helt tredje Whirlpool hvidevare, så er du landet det rigtige sted.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

WHIRLPOOL - EN PIONER INDEN FOR HVIDEVARER

Upton Machine Corporation, som senere skulle blive til Whirlpool, blev grundlagt helt tilbage i 1911 i Michigan, USA. Allerede dengang specialiserede virksomheden sig i at lave vride-/vaskemaskiner, og virksomheden må i sandheden siges at være en af pionererne inden for hvidevarer-industrien.

I dag har Whirlpool Corporation blandt mange andre opkøbt KitchenAid og Bauknecht og efter at have fejret sit 100 års jubilæum, introducerer de fortsat banebrydende teknologier. Det har blandt andet medført tildelinger inden for prestigefyldte awards inden for produktdesign, og vi er derfor stolte af at forhandle Whirpool reservedele, for at du nemt kan reparere dine Whirlpool maskiner, så de følger dig hele livet.

GIV DIT KØLESKAB EN OPGRADERING

Husker du dengang, håndtaget på dit køleskab var lige så skinnende hvidt som dørlågen? Det kan det nemt og billigt blive igen. Find alle vores håndtag til køleskab under vores Whirlpool køleskab reservedele og udskift dit dørhåndtag med et nyt, hvis du oplever, at det er misfarvet, slidt eller løst.

Blandt vores Whirlpool køleskab reservedele finder du også dørlåse og afløbsslanger. Vores universal afløbsslange passer til de fleste modeller, så dit køleskab igen tømmer sig selv for kondensvand effektivt og problemfrit.

WHIRLPOOL OPVASKEMASKINE RESERVEDELE

Har din Whirlpool opvasker et par år på bagen, kan du sikkert se tydelige slidtegn på din bestikkurv. Bestikkurven udsættes nemlig for meget slid gennem tiden, og tremmerne bøjes og bliver hullede.

Det er faktisk ikke særlig dyrt at udskifte bestikkurven, og en splinterny bestikkurv er en rigtig god investering, hvis du har småt og delikat bestik. Her er det nemlig vigtigt, tremmerne i kurven ikke er beskadiget, da det kan resultere i ridser og slitage på dit fine bestik.

Uanset hvad, du står og mangler, kan du nemt fikse din Whirlpool opvasker med vores Whirlpool opvaskemaskine reservedele. Find også mange andre opvaskemaskine reservedele på vores shop.

ALT I RESERVEDELE TIL WHIRLPOOL

Er din vaskemaskine i stykker, er der også hjælp at hente hos Repart. Se vores guide til reparation af vaskemaskine her og få hjælp til de mest gængse problemer.

Udskift dit varmelegeme i ovnen, når den ikke vil opnå den rette temperatur. Med et af vores varmelegemer, får du din ovn til at varme, som var den splinterny. Så kan du hurtigt komme i gang med at lave lækre retter i ovnen igen.

Nogle af de Whirlpool reservedele, du finder her, er af andre producenter, men du kan altid tjekke, om de passer til din Whirlpool opvaskemaskine inde på selve produktet under fanen ”Passer til”.

Er du stadig i tvivl om hvilke Whirlpool reservedele passer, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Scroll to Top