Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

Reservedele til tørretumbler

Der er flere sliddele i en tørretumbler, og det kan ofte mærkes eller høres på maskinen, hvis der er en sliddel, der trænger til at blive skiftet. Der kan også være problemer med varmen og så kan det enten være varmelegemet eller en termostat, der skal skiftes. Under denne produktkategori finder du de mest gængse varer, der sælges til tørretumblere. Hvis du ikke finder, det du søger, sidder vi klar ved telefonen, for at hjælpe dig.

Ring: 86250211

Mandagtorsdag: 8.0016.00
Fredag: 8.0015.30


Skriv til os og vi svare
indenfor max 1 arbejdsdag

Fabrikat

Reservedel

DET BETALER SIG AT REPARERE PÅ DIN TØRRETUMBLER

-og så er det uden tvivl en stor gevinst for miljøet. Hvis du ikke kan finde den del du søger til din tørretumbler så tøv ikke med at kontakte os.
I vores brede udvalg kan du finde alle typer af reservedele til tørretumblere – både gængse produkter såsom fladremme, varmelegemer og termostater, men også andre dele som en plastic medbringer i tromlen, dørlåse, håndtag og mange andre dele.

VI HJÆLPER MEGET GERNE MED AT FINDE OG BESTILLE DEN RIGTIGE DEL

Vi kan skaffe langt de fleste reservedele til stort set alle mærker solgt på det danske hvidevaremarked og vi kan hjælpe dig med at finde frem til den rigtige del så du trygt kan komme videre med reparation af din tørretumbler.
Vores ambition er altid at have markedets bedste udvalg og service, så vi kan hjælpe dig med netop din reparation. Derfor kan du her på siden finde tørretumbler reservedele og tilbehør til en lang række kendte mærker inden for hårde hvidevarer, såsom AEG, Bauknecht, Bosch, Electrolux, Gram, Miele, Siemens, Whirlpool og mange andre.
Bestil din reservedel i dag og få varen leveret på din adresse – så er du nemt og hurtigt klarer reparationen af din tørretumbler.

Scroll to Top