Filtrerer efter varekategorier
Emhætte
Komfur/Ovn/Kog
Køl/Frys
Opvasker
Småapparater
Støvsuger
Tørretumbler
Tilbehør/Plejemidler
Vaskemaskine

Mere end 6.000 produkter

Over 400 mærker

3-klik produkt finder

Vi er klar til at hjælpe: 86250211

Reservedele til komfur/ovn/kog

Et komfur, kogeplader, ovn eller en mikroovn som ikke længere virker som den skal, giver store udfordringer i et køkken og det kan ofte være en dyr affære hvis du skal du have nyt. Heldigvis kan de fleste sagtens selv reparere de mest gængse fejl i ovne, mikroovne, kogeplader og komfurer og spare både tid og penge. Det kræver bare, at du har de rigtige reservedele, lidt gå-på-mod og en smule gør-det-selv-evner.

Hos Repart kan vi hjælpe dig med at finde netop den reservedel til dit komfur, dine kogeplader, ovn eller din mikroovn, som du står og mangler – du finder hele sortimentet her på siden.

Det er meget ofte en simpel del der er defekt og skal skiftes, hvilket også i de fleste tilfælde er en meget billigere løsning end at købe et nyt produkt. Hos Repart kan vi altid hjælpe med vejledning, tips og gode råd, både til fejlfinding men også til udskiftning af den defekte del og vi har de fleste gængse reservedele på lager til hurtig levering.

Ring: 86250211

Mandagtorsdag: 8.0016.00
Fredag: 8.0015.30


Skriv til os og vi svare
indenfor max 1 arbejdsdag

Fabrikat

Reservedel

DET BETALER SIG AT REPARERE PÅ DIT VARMEPRODUKT

-og så gør du samtidig miljøet en virkelig stor tjeneste. Hvis du ikke kan finde den del du søger til dit komfur, kogeplade, din ovn eller mikroovn, så tøv ikke med at kontakte os.
I vores sortiment kan du finde alle typer af reservedele til både mikroovne, ovne, komfurer og kogeplader – både de mest almindelige dele som varmelegemer, blæsermotor, kogeplader og termostater, men også andre dele som tilbehør inde i ovnen, bageplader, glastallerkener, bradepander, håndtag, ovnglas, ovnribber og meget andet

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT FINDE OG BESTILLE DEN RIGTIGE DEL

Vi kan skaffe langt de fleste reservedele til stort set alle mærker solgt på det danske hvidevaremarked og vi kan hjælpe dig med, at finde frem til den rigtige del, der passer til din ovn, mikroovn, komfur eller kogeplade, så du med succes kan få den til at virke igen.
Vi gør altid vores yderste for altid at have markedets mest kompetente service, så vi kan hjælpe dig med netop din reparation. Derfor kan du her på siden finde reservedele og tilbehør til ovne, komfurer og kogeplader til en lang række kendte mærker inden for hårde hvidevarer, såsom AEG, Gorenje, Asko, IKEA, Electrolux, Gram, Siemens, Voss, Husqvarna og mange andre.
Bestil din reservedel i dag og få den leveret eller hent din reservedel i vores butik – så er du nemt og hurtigt klar til at reparere din ovn, komfur, mikroovn eller kogeplader og få mulighed for at tilberede varm mad igen.

Scroll to Top